Proč nakoupit u nás

Autorizovaný prodejce

 

 

Prodejna moto výbavy s historií

Nejsme pouhým e-shopem, ale seriózní společností s kamennou prodejnou v Hodoníně. Na trhu jsme již od roku 2006 a za tu dobu jsme získali tisíce spokojených zákazníků. Věříme, že i právě Vy budete patřit k těmto zákazníkům a budete se k nám rádi vracet.

 

 

Garance bezpečného nákupu

Naše společnost je stabilní, proto u nás nakupujete bez rizika. Nákupem u nás opravdu nic neriskujete, protože objednané zboží můžete bez udání důvodu do 14ti dnů od převzetí vyměnit nebo vrátit. Spolu s penězi za zboží dostanete zpět i peníze za námi fakturovanou dopravu. Dopravu neúčtujeme ani při první výměně zboží.

 

 

Jedinečný design a kvalita moto oblečení a obuvi

Nabízíme jedinečné oblečení na motorku s prověřenou kvalitou. V našem obchodě najdete také exkluzivní oblečení a boty na chopper a cruiser značky Xelement, pro kterou jsme výhradním dovozcem. Jedná se o jednu z nejširších nabídek pro tento styl motorismu.

 

 

Autorizovaný dealer moto dílů a doplňků na motorku

Jsme autorizovaným dealerem dílů a doplňků prestižních značek pro vaše nablýskané miláčky. Jedná se o kvalitní a prověřené moto díly jednoho z největších evropských velkoobchodních distributorů Parts Europe, které jsou charakteristické svou dlouhou životností a profesionálním zpracováním.

 

 

Rychlá a spolehlivá doprava objednávek

Pro přepravu Vašich objednávek máme silného partnera s dlouholetými zkušenostmi - společnost PPL, která doručuje zásilky po České Republice do 24 hodin a na Slovensko do 48 hodin. Pohyb zásilky můžete sledovat online, takže vždy víte, kde se právě nachází.

 

 

Poradíme Vám

Ať už se jedná o správnou velikost moto oblečení, informace o daném produktu, nebo si nejste něčím jistí, či něčemu nerozumíte, vždy Vám rádi a ochotně pomůžeme. Neváhejte nás kontaktovat, jsme tady pro Vás!

 

 

Výhodný slevový program

Víme, že nejen kvalita, ale také cena, je to, na čem našim zákazníkům záleží, proto jsme spustili výhodný slevový program, se kterým můžete ušetřit až 10% z prodejní ceny. Navíc, pokud naleznete na internetu nižší konkurenční cenu produktu, o který máte zájem, pokusíme se pro Vás zajistit ještě výhodnější cenu.

 

 

 

Kategorie Výrobce

Informace pro Vás

Nejprodávanější