Výměna vánočního dárku

Při nákupu vánočního dárku u nás, nemusíte mít obavy! Moc dobře víme, že ne vždy se podaří trefit do vkusu našeho blízkého, nebo odhadnout úplně tu správnou velikost. Proto Vám všechny nevhodně zvolené dárky zakoupené v období od 1.11. do 31.12.2023 ochotně vyměníme za jiné, a to až do 15.1.2024. Můžete si tak dopřát pohodové Vánoce a vše vyřešit v klidu až po svátcích.

 

 

Při výměně zboží musíte splnit pouze tyto základní podmínky:

christmas biker

 

 

  • Zboží si můžete vyzkoušet, ale nesmí být nošeno nebo používáno (Nesmí dojít ke znečištění či poškození, neodstraňujte visačky. V botách se projděte pouze doma po čisté podlaze.)

  • Zboží musí být kompletní a musíte jej vrátit v takovém stavu, v jakém vám od nás přišlo (neodstraňujte visačky, vložky a chrániče připněte na své místo atd.)

  • Zboží ani jeho obal nesmí být poškozené, proto dbejte na šetrné vybalování. Pokud zboží odesíláte v originální krabici, zabalte ji do balícího papíru, nebo do strečové fólie, aby nedošlo k polepení krabice poštovními štítky a lepícími páskami.

  • Ke zboží přiložte kopii účetního dokladu a vyplněnou žádost o výměnu zboží. Jesliže nemáte tiskárnu, můžete žádost napsat ručně, nebo zaslat elektronicky na náš e-mail shop@darkbiker.cz

  • Zásilku nezasílejte na dobírku, taková zásilka by nemohla být převzata a vrátila by se vám zpět. Adresa pro výměnu či vrácení zboží je Dark Biker motoshop, Polní 27, 69501 Hodonín.

  • Tento proces se řídí občanským zákoníkem a vzájemná práva a povinnosti smluvních stran upravují Obchodní podmínky.

 

Kategorie Výrobce

Informace pro Vás

Nejprodávanější